Fii serios, muncitor, punctual si cu bun-simt! Dupa o renovare e importat sa lasi in urma nu doar o casa frumoasa, ci si loc de Buna ziua
NOI meseriasii

Noi suntem Vali si Adrian, echipa ta de renovare

Ne cunoastem de aproape 20 de ani si cam tot de atunci lucram impreuna. Mai intai am fost angajati la diverse firme de amenajari interioare, apoi am decis sa lucram pe cont propriu, pentru ca ne intelegem bine si avem aceleasi principii: sa facem treaba buna si sa nu incurcam clientii.
Stim cat de greu se gasesc meseriasi buni si seriosi. Tocmai de aceea ne mandrim cu ceea ce suntem azi: o echipa mica, dar cu reputatie foarte buna. Asta pentru ca intotdeauna am fost seriosi si muncitori.
Stim sa facem tot ce tine de o renovare completa, fie ca este vorba despre renovare apartament, renovare casa ori renovare birouri. Refacem peretii de la A la Z, punem gresie si faianta, facem placari cu rigips, montam parchet si usi de interior.
Avem o meserie grea, pentru ca e o munca fizica practicata uneori in conditii dificile, dar ne place ceea ce facem. Tinem sa o facem cum trebuie, de aceea garantam si calitate, si onestitate. Rara combinatie in zilele noastre!
Cea mai mare multumire a noastra sunt zecile de clienti multumiti. Si tu poti fi unul dintre ei, daca decizi sa lucrezi cu noi. Contacteaza-ne aici: FORMULAR CONTACT
ce stim sa facem?
100% Sa facem renovari de calitate
100% Sa ne respectam promisiunile
100% Sa pastram o relatie buna cu clientii
1% Sa fentam munca 🙁
1% Sa furam materiale 🙁